• Aktuality

      • Škola v prírode (Euroškola 19. - 23. septembra)
        • Škola v prírode (Euroškola 19. - 23. septembra)

        • 06.10.2022 18:02
        • Úžasná škola v prírode s úžasnými ľuďmi a fenkou Lessie. Tak takúto školu v prírode po prvýkrát zažili tento rok žiaci tried 6.A, 6.B, 6.C a 6.D.
           
        •  

          Čo je to Euroškola? Euroškola je, keď deti plačú na poslednej diskotéke pri rozlúčke s animátormi,  keď sa nám nechce vrátiť do školských lavíc, keď smiechom ozýva sa areál, keď deň ubehne ako voda, keď deti po návrate hovoria: „Ja chcem ísť späť!” Toto je Huhňova Euroškola v Častej–Píle. Úžasná škola v prírode s úžasnými ľuďmi a fenkou Lessie. Tak takúto školu v prírode po prvýkrát zažili tento rok žiaci tried 6.A, 6.B, 6.C a 6.D.

          19. septembra 2022 prišiel dlho očakávaný deň. Na parkovisku sa objavili 2 autobusy, aby žiakov  6. ročníka odviezli do Euromesta - školy v prírode. Cesta nám ubehla veľmi rýchlo a my sme sa razom ocitli v Častej  v peknom lesnom prostredí. Tu na nás čakali usmiati animátori na čele s kancelárom Euromesta  Huhňom. Ubytovali nás, zjedli sme chutný obed a začal sa náš spoločný pobyt, ktorý zahŕňal každodenné prežívanie chvíľ bohatých na zážitky a prehlbovanie vedomostí o Európe. Ponúkal športovo-zábavné hry, hudobné večery a výlet do jaskyne Driny. Slovko „JA“ sa postupne zmenilo na „MY“.

          Spokojné, usmiate deti sa vrátili domov s množstvom zážitkov. Euromesto, patrí Ti jedno veľké ĎAKUJEME!

           

          „Páčilo sa mi tu všetko. Doma budem rozprávať mame a otcovi o aktivitách, diskotéke, talentovej show, o Lessie… Dlho budem spomínať na posledný deň, keď sme sa rozlúčili a ohadzovali konfetami, ako pani učiteľka súťažila a na animátorov. Určite by som ju odporučila všetkým, pretože je to tu skvelé a chcem sa tu vrátiť s celou triedou, aby zase bola sranda a videla som animátorov.”

          Melka, 6.D

           

          „Škola v prírode splnila moje očakávania, nechcelo sa mi odtiaľ odísť, rada by som tam zostala dva týždne. Najlepší boli animátori a robili nám skvelý program. Bola tu sranda a spoznala som veľa nových kamarátov, aj keď chodíme do toho istého ročníka v tej istej škole. Som oveľa radšej, že sme išli ako šiestaci, lebo sme si to podľa mňa oveľa lepšie užili, než ako keby sme boli štvrtáci. O všetkom budem hovoriť mojim kamarátom, napríklad ako sme boli v jaskyni alebo o nočnej hre. A najviac budem spomínať na večer talentov, na divadlo o Popoluške.”

          Linda, 6.B

           

          „Bolo to super! Boli tu diskotéky, bufet, super aktivity. Boli sme v jaskyni Driny, kde bolo veľmi veľa netopierov. Mali sme „Euromesto má talent“ a jedna spolužiačka aj rapovala. Bolo to tu úžasné. Euromesto by som určite odporučila svojim kamarátom, zoznámiš sa tu so žiakmi zo svojho ročníka, ktorých si ani nepoznal, je tu pes, dve mačky, ale hlavne kvôli SUPER animátorom, ktorí nám pomáhali. Zažili sme aj nočnú hru, výlet do jaskyne Driny. Ja sa sem určite rada vrátim. Je to tu úžasné!”

          Zuzka K., 6.C

           

          „Všetko tu bolo super. Animátori boli perfektní, mali všetko veľmi dobre nacvičené. Chcela by som sem ešte ísť, alebo tu ostať. Všetci mi budú chýbať.”

          Veronika, 6.D

           

          „Všetkým by som odporučila sem prísť. Mám väčší prehľad o vlajkách a veľa som sa naučila z hlavných miest.”

          Dorotka, 6.A

           

          „Páčilo sa mi, že v škole v prírode bola veľká zábava a veľmi pekný areál.”

          Anička P., 6.C

           

          „Doma budem rozprávať o perfekt programe, o mňam, mňam jedle, o super izbe, o dobrom výlete, o super nočnej hre, o perfektnom prostredí, o kvalitných animátoroch o cool disko. Chcel by som sa sem vrátiť.”

          Karol, 6.A

           

          „Najviac sa mi páčil Veronikin rap a ako sme s ňou boli na izbe a ona nás stále rozosmievala, tancovala nám a repovala. Kamarátkam by som Euromesto rozhodne odporučila, je tu veľa pekného, čo sa dá vidieť, boli tu úžasní animátori, dobré jedlo, nočná hra, telesná výchova vonku, diskotéka, súťaže a talentová šou.”

          Silvanka, 6.B

           

          „ …zoznámila som sa tu s veľa novými ľuďmi a celkovo som si to tu užila. Jediné čo chcem na záver povedať je jedno veľké ĎAKUJEM všetkým animátorom, veľmi mi školu v prírode spríjemnili.”

          Yeva, 6.D

           

          „Doma a kamošom budem určite hovoriť o super animátoroch, aká tu bola zábava a o tom, že som nechcela ísť domov. Kamošom určite poviem, aby prišli na tábor Euromesto. Určite sa do Euromesta vrátim, asi sem prídem na brigádu.”

          Sofia M., 6.C

           

          „Bola tu super zábava a som rada, že som sa mohla pridať do Euromesta. Ďakujem aj pani učiteľkám.”

          Rita M., 6.C

           

          „Na celú školu v prírode budem ešte dlho spomínať a odporúčam Euromesto aj svojim

          kamarátom, chcela by som sa sem vrátiť a vidieť tých istých ľudí a animátorov, rodičom

          poviem, aby ma sem opäť zahlásili. Bude mi chýbať pes Lessie.”

          Sofia, 6.B

           

        • Naspäť na zoznam článkov