• Aktuality

      • Lyžiarsky výcvik siedmakov - Roháče Spálená 2022
        • Lyžiarsky výcvik siedmakov - Roháče Spálená 2022

        • 16.02.2022 00:19
        • Sme veľmi radi, že sa nám podarilo zorganizovať a uskutočniť takúto úžasnú akciu aj v tejto náročnej dobe. Užili sme si skvelých päť dní plných zábavy, športu, ale aj duchovna.
        • Zažili sme skoré ranné rozcvičky v krásnej prírode. Veľký posun nastal aj po lyžiarskej stránke u detí, ktoré prvýkrát vyskúšali tento krásny šport, animované sväté omše, bowlingový turnaj, súťaž vo veľkom slalome, ale i záverečnú superdiskotéku. O veľkom zážitku z tohoto podujatia svedčia aj krásne spätné väzby od rodičov aj žiakov (viď nižšie).

          Valentín Majerčák (vedúci kurzu)

           

          Tánička (7.A)

          To bol týždeň zábavy,
          a aj trochu námahy.
          Dobré jedlo sme mávali,
          výborne sme sa hrávali.

          Veľa vecí sme sa naučili,
          a z chýb našich poučili.
          Vyučovanie sme prerušili,
          učiteľov sme tým potešili.

          Nedá sa to ani opísať,
          ako pekne budeme na to spomínať
          a z tváre sa nám dá vyčítať,
          že sa nám nechce znovu počítať.

          Na záver všetkým ďakujeme,
          za tieto krásne veci.
          Nikdy nezabudneme,
          na lyžiarsky všetci. 

           

          Romanka (7.A)

          Podľa mňa bol lyžiarsky úplne super. Všetko sa mi veľmi páčilo - svah, učitelia, ubytovanie, ale najlepšia bola tá lyžovačka. Nikdy predtým som nestála na lyžiach a musím povedať, že som si naozaj super zalyžovala a za to vďačím vám učiteľom, ktorí ste niektorých zlepšili v lyžovaní a niektorých to aj naučili - ako napríklad mňa. Zabezpečili ste nám ten najlepší lyžiarsky na svete, bolo to naozaj nezabudnuteľné a som hrozne rada, že som mohla ísť, keďže viacerí nešli, alebo keď aj išli, tak museli odísť kvôli rôznym dôvodom. Ubytovanie bolo tiež úplne super, bolo tam naozaj nádherne. Možno sme museli dosť skoro vstávať, ale ani mi to veľmi nevadilo. Mobily sme mali dosť dlho, čo bolo tiež úplne super a celé sa mi to páčilo. Počasie sa tiež vydarilo, sneh na svahu bol možno v niektoré dni horší, ale to vôbec nevadí, dalo sa to ustáť. Strava bola tiež dobrá, možno nie najlepšia, keďže sme mali skoro vkuse mäso a na večeru boli veľké porcie, no bolo to dobré. A naozaj veľmi ďakujem za dokonalý lyžiarsky, bol naozaj úžasný.

           

          KLIKNITE A POZRITE SI FOTKY:

        • Naspäť na zoznam článkov