• Aktuality

      • Olympijské pohľadnice SOŠV
        • Olympijské pohľadnice SOŠV

        • 07.06.2021 17:10
        • Pri príležitosti blížiacich sa Hier XXXII. olympiády v japonskom Tokiu sa naša škola zapojila do výzvy Slovenského olympijského a športového výboru (SOŠV) OLYMPIJSKÉ POHĽADNICE "Pripravení na Tokio!"
        • Prostredníctvom nich môžu naši žiaci písať odkazy, pozdravy a priania priamo našim športovcom do Tokia.
           
          Ako na to?
          Stačí si vybrať pohľadnicu so športovcom, napísať na ňu svoj odkaz a vhodiť ju do zbernej krabice v škole. Musíte tak urobiť najneskôr do stredy 23. 6. 2021. My potom vyberieme 30 najkrajších z celej školy a tie pošleme na SOŠV. Pohľadnice, ktoré sa dostanú do súťaže, budú počas olympijských hier predložené na posúdenie samotným športovcom. Oni sami vyberú pozdrav, ktorý ich najviac oslovil, zaujal a motivoval k dobrým športovým výkonom. SOŠV ocení všetky odkazy, ktoré vyberú samotní športovci, diplomom a vecnými cenami. Výsledky budú oznámené po skočení OH v Tokiu na internetovej stránke www.olympic.sk.
          Pohľadnicu môžete poslať ako jednotlivec alebo môžete vymyslieť nejaký odkaz spoločne ako trieda. Fantázii sa medze nekladú.
           
          Na K32 nájdete pohľadnice a aj zbernú krabicu pri kabinete BIO/VYV na prízemí (šedé dvere).
          Na V20 má distribúciu aj zber pohľadníc na starosti pani učiteľka Surmanová.
           
           
          Poznámka: Víťazi udeľujú organizátorom prednostné právo publikovať ich príspevky, uvádzať ich mená a priezviská spolu s adresou školy alebo bydliska a fotografiami pri akejkoľvek propagačnej akcii, ktorá sa bude týkať súťaže, bez toho, že by takéto použitie priznávalo akékoľvek iné práva, ako vyhranú cenu. Organizátor nevracia žiadne súťažné príspevky.
           
        • Naspäť na zoznam článkov